Takrenner

Takrenner må rengjøres for løv, grener og annet skitt med jevne mellomrom – ellers risikerer de tilstopping. Hvor ofte er veldig forskjellig fra tak til tak, men som regel bør de rengjøres grundig en gang i året. Fremfor alt er det viktig at innløp og utløp samt oppsamlingssteder holdes rene for groe, smuss og blader.

Fasadevask Sør bruker spesialtilpassede høydevaskeanlegg som effektiviserer høydevaskearbeidet betydelig sammenlignet med tradisjonelle metoder. Systemet er optimalisert for arbeidshøyder på 2-15 meter.

Med våre 3 motors vannstøvsugere kan vi enkelt rengjøre takrenner og takområder ute fra bakkenivå. Dette er helt ny tenkemåte når det gjelder rengjøringsarbeid i store høyder.

Hele systemet vårt betjenes fra bakkenivå, noe som gjør arbeidet mye tryggere og du unngår kostnader for dyrt liftutstyr. Vannstøvsugerene er kraftige profesjonelle maskiner av høyeste kvalitet med spesialtilpasset kamera som gir en svær effektiv rengjøring av takrennene dine.

Enten du har hatt en nødstopp i takrennene eller bare vil forhindre fremtidige problemer, er du velkommen til å kontakte oss.

vask av tak
Rull til toppen