Rengjøring i høyden samt takrenner

Fasadevask Sør bruker spesialtilpassede høydevaskeanlegg som effektiviserer høydevaskearbeidet betydelig sammenlignet med tradisjonelle metoder. Systemet er optimalisert for arbeidshøyder på 2-15 meter.

Med våre 3 motors vannstøvsugere kan vi enkelt rengjøre takrenner og takområder ute fra bakkenivå. Dette er helt ny tenkemåte når det gjelder rengjøringsarbeid i store høyder.

Hele systemet vårt betjenes fra bakkenivå, noe som gjør arbeidet mye tryggere og du unngår kostnader for dyrt liftutstyr. Vannstøvsugerene er kraftige profesjonelle maskiner av høyeste kvalitet med spesialtilpasset kamera som gir en svær effektiv rengjøring av takrennene dine.

Systemet gir operatøren en nøyaktig oversikt over arbeidet ved at det er montert kamera på ett eget inspeksjonsrør med teleskopfunksjon. Dette betyr at vi får et førsteklasses utstyr for inspeksjon av vanskelig tilgjengelige overflater for å kunne bestemme rengjøringsbehovet i høyden. Kameraet leverer både stillbilder og video som kan lagres.

Med Fasadevask Sør sitt profesjonelle rengjøringssystem blir det enklere, tryggere og mer kostnadseffektivt både når det gjelder rengjøringsarbeid i høyden og fra bakkenivå.

Rull til toppen